Впечатляваща архитектура – шедьовър сред природата!

Впечатляваща архитектура – стил, изящество и още нещо

Изчистените линии и внимателно координираната палитра на тази пост-модернистична впечатляваща архитектура създава уникална симбиоза между природата и човека.

Разположен сред буйни и зрелищни склонове на Guanacaste в Коста Рика, този шедьовър на съвременния дизайн и архитектура е проектиран от Sarco Architects през 2008 г.

Собственост на семейството Бартлет, сградата е изпипана така, че да създаде спокойствие, райско уединение, възползвайки се от природните блага и красотата, която я заобикаля.

Изящните форми и уникалните фасади създават силно разграничение между околния фон и жилищната площ. Елегантната структура и пищните отвори осигуряват светлина и пространства, които се възползват от уникалните гледки. Дизайнът допълнително засилва тази елегантност с изискан интериор и ясни, подредени акценти. Широка гама от мебели и луксозни декорации се събира във внимателно подбрана палитра от приглушени тонове и естествени цветове. Полирани каменни подове и повърхности контрастират с тръстиковите елементи и мебели. Сливането на различни сектори от дома един с друг изглежда естествено и логично. Затова от всеки ъгъл на тази впечтляваща къща лъха спокойствие и тишина.

В дома на Бартлет дизайнът триумфира. Чрез стилни решения, мисъл и страст, тази зашеметяваща къща въздейства със завиден стил и подчертана идентичност – шедьовър сред природата!

Онлайн магазин на GRANDecor