Ваканционен оазис на Бахамските острови

Ваканционен оазис на Бахамските острови

Неповторима гледка, плаж, море, красива растителност и пищна вила– всичко това може да се събере в две думи – ваканционен оазис.

Sea La Vie е стилна частна резиденция, проектирана от  архитектите на De La Guardia Victoria, разположена на легендарния Pink Sands Beach, Бахамските острови. Резиденцията е една от шестте разположени в бутиков курорт.

Красивите интериори са проектирани от Alessandra Branca, чийто изключителен стил и употреба на цветове завладяват от пръв поглед. Разположен на 436 квадратни метра жилищна площ, този крайбрежен хотел предлага четири спални и пет бани. Построен върху дюни, ваканционният дом предлага страхотна гледка към морето от всяка стая.

Външната фасада е проектирана в U-форма, с пищен двор. Конструкцията на къщата е разпределена на две нива. Основният етаж се състои от едно голямо помещение, семейна стая, кухня, трапезария, беседка, бар, основна спалня и спалня за гости. По-ниското ниво разполага с всекидневна, две спални за гости и мокро помещение.

Конструкцията на къщата придава топлина, романтика и страст. Дървените капандури са идеален избор за дизайн на подобен ваканционен оазис.

Светлите тонове и пастелните цветове освежават обстановката и подчертават стила в дома. Бяло, бежово, пепел от рози и кремаво са малка част от нюансите, които ни завладяват в обзавеждането.

Ратановите мебели, памучните материи и пъстрите акценти създават уют и нежност в стаите.

Високите тавани, ролетните щори и големите прозорци позволяват навлизането на солидно количество естествена светлина. Осветителните тела с красива метална орнаметика и пищните масивни полилеи допълват шаби шик визията на част от помещенията.

Красива веранда, кътчета за отмора, ефектен басейн, лятна градина, китна зеленина и достъп до плажната ивица са малка част от предимствата на този ваканционен оазис.

Стойността на райското кътче е $8,250,000, но това не ни пречи да се насладим на красивите гледки и предимства на вилата и околността.

Подарете си миг наслада! Затворете очи и се пренесете в обятията на Бахамските острови!

източник