Съвети за обзавеждане на малко пространство

Важни стъпки при обзавеждане на малко пространство

Често си мислим, че неголямата жилищна площ е трудна за моделиране и не събира особено много мебели и декорация. Днес ще се опитаме да опровергаем това като следваме определени важни стъпки за обзавеждане на малко пространство.

Ако спазите няколко основни изисквания, със сигурност ще разгърнете максимално потенциала на пространството и ще постигнете желания резултат. Ето и нашите идеи за малко жилище:

  1. Правите форми на стаите и максимално изчистените пространства са важно предимство при малката площ. Създават усещане за уголемен обем на пространството.
  2. Цветовете са основен фактор в малкото жилище. Белият тон е предпочитан за основа, както на стените, така и на таваните в стаите. Добра алтернатива е и допълнителния избор на мебели и облицовки в същия нюанс. Вратите на помещенията и дограмите също е добре да изберете в бяло.

За да разнообразите атмосферата, можете да заложите на врати с орнаментика или просто да тонирате пода в по-силен цвят за контраст.

  1. Вградените мебели са безспорно предимство при малка жилищна площ. Подредете ги така, че да имат мултифункционална насоченост. Използвайте плъзгащи врати, за да улесните мисията. Освен това, в наши дни, те са доста предпочитан елемент от мебелировката.
  2. Стъклената маса със столовете е добър тактически ход, когато разполагаме с ограничено място. Прозрачността на стъклото създава илюзията, че не сте заели голяма част от свободната площ.
  3. Използвайте малки и семпли осветителни тела като красиви и икономични LED пана и лунички.

Разгледайте галерията ни! Избрали сме ви добър пример за обзавеждане на малко пространство. То е изпълнено с мултифункционални мебели, падащи легла, подвижни модули, плъзгащи стени и врати, големи прозорци и много бяло.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor