Елегантен бял интериор в минималистичен стил

Бял интериор в минималистичен стил

Ако търсите начин да постигнете съчетанието модернизъм, минимализъм и елегантност, имаме отлично предложение за вас. Запознайте се с проекта “White” на архитект Павел Янев от ALLin Studio.

Има неща, които е трудно да бъдат обрисувани с думи. Потопете се в този бял интериор в минималистичен стил и се насладете на излъчването му. Ние сме запленени!

Още с влизането в този модерен апартамент в София е провокирана една първосигнална асоциация – качество. Качество на дизайна.

Белият цвят е специален избор. Той символизира чистота, свежест и блясък. Присъствието му из цялото жилище не натоварва – напротив. Бялото може да изрази характера на обектите в дома и да прикове вниманието към тях, особено когато професионалистите от  ALLin Studio са заложили на функционално, стилно и модерно обзавеждане.

Апартаментът е разположен на 55 кв.м. и се отличава с минималистичен интериор. Предимство, което отваря по-големи пространства и дава усещане за простор.

Територията на жилището е изпълнена с елементи с изчистена и стилна визия. Всеки детайл притежава ценните качества красота, мобилност и мултифункционалност. Меката мебел във всекидневната е с опция както за седене, така и за сън. Всички масички и столове са преносими, а материите и цветовете им са преднамерено подчертани.  Леки отклонения в сиво и сребристо се отразавят освежаващо на обстановката в стаята.

Кухнята е семпла и изчистена. Всички уреди са разработени от Karim Rashid за Gorenje. Вписват се перфектно в интериорната среда. Липсата на обков допълнително отваря пространството и създава нежно и автентично излъчване.

Мраморът, класическия елегантен материал на всички времена, присъства целево в този бял интериор в минималистичен стил.

Един от най-интересните акценти в дома е разположението на спалнята. Ако се загледате в релефната стена във всекидневната, ще забележите семпла дръжка, която сякаш не е прикачена към врата, която да отваря. Но при натискане на дръжката пред вас се открива спалня с отлична композиция от семпла визия и изчистени линии.

Един проект за ценители. Белоснежна чистота, удобство и практичност. Насладете се!

 

Онлайн магазин на GRANDecor