Семпла бяла къщичка край езерото

Иска ви се да се уедините, да загърбите задълженията в службата, да оставите колата пред дома или да освободите съзнанието си сред природата с книга в ръка? Не търсете лукс и прекалени удобства. Това е вашето място.

Бяла къщичка, проектирана от Kate Maloney – семпла постройка сред горска поляна с прекрасен излаз на брега на езеро. Нежно, бяло съвършенство. Романтика, спокойствие, стилни акценти и аромат на дърво – необходим подарък за душата.

Семплият натурален екстериор ни завладява от пръв поглед. Външна баня от дървени летви се слива с природната картина. Влизайки вътре, мигновено се потапяме в чара на тази стилна бяла къщичка. От пода до тавана – белота и дъх на дърво. Интересна полусфера се спуска от тавана – чудесно гнезденце за четене на любимия роман.

Красива гледка се открива през прозорците във всички посоки. Цветно килимче на пода, бели пухени завивки върху леглото, уникален фенер, красиви нощни лампи и стилен скрин в тюркоазено придават колорит сред белотата. Откриваме и вана във вътрешна баня.

Докоснете тишината и изживейте насладата!

Онлайн магазин на GRANDecor