Бутиков шик апартамент в Париж

Интересен бутиков шик апартамент в Париж

Апартаментът The Pierre I Serbie се намира в района Golden Triangle в Париж и е разположен в сграда от 1860 г. Стилно луксозно обзавеждане, изискан интериор, прецизни линии и бутикови елементи характеризират този шик апартамент.

Той е светъл и просторен, с живописна гледка към града. Благодарение на дизайнера Gérard Faivre, в този дом можем да видим триизмерни решения и нетрадиционни декори. Друг отличителен белег са златни, сребърни и гипсови орнаменти по стените, вратите и таваните в стаите. Богато украсени курнизи грабват вниманието от пръв поглед.

Помещенията са преходни и просторни. Паркетът на “Point de hongrie” и възстановените мраморни камини са приятен полъх от миналото. Тези старинни, тежки акценти са умело балансирани с атрактивни съвременни елементи в ярки цветове.

Изискани кресла, плюшени килими, кръгли легла и нестандартно осветление са част от бутиковите детайли на този красив шик апартамент. Интериорният дизайн на жилището излъчва романтика и неподправен чар. Смелите комбинации от форми, цветове и орнаментика са перфектен израз на качество и стил.

Насладете се на красотата!

 

Онлайн магазин на GRANDecor