Блясък и разкош в български дом

Иска ли ви се да заживеете сред разкош?

Ще ви пренесем в един изискан български дом, в който всеки би се чувствал специално. Интериорът е по дизайн на EXTRAVAGANCE Design. Блясък и разкош преливат от всеки ъгъл на помещенията и въздействат категорично. Домът е изпълнен в модерен стил; прави линии и изчистени решения преобладават в интериора.

Цветовете в стаите са нежни и свежи. Основните нюанси се крепят на пастелно сиво и бежово. Умело вплетени в дизайна са и бяло, черно, инокс и жълто. Всяко помещение има своя чар и е подчертано с определена тоналност.

Холът е изчистен и семпъл. Меката мебел в тъмен текстил е балансирана с висящите осветителни тела в ъглите на помещението. Акцент в пространството са жълтото модерно кресло и памучните възглавнички по дивана.

Трапезарията изглежда прецизно подредена и изискана. Бляскавият полилей в инокс е съчетан с орнаментното пано, образно разделящо всекидневната от кухненската зона.

Белите завеси са в баланс с наситените стени в млечно сиво, а свежо бежово дърво е акцент, употребен в избора на маса, барплот и цвят на входната врата на помещението.

Съобразяването на тоновете е един от основните фактори за сполучлив дизайн в интериора. Тук наблюдаваме чудесен синхрон. Черният цвят присъства при столовете около масата, в гърба зад мивката, както и в хола, при телевизора. В перфектен паралел,  бели гланцирани шкафове са избора на дизайнерите за обзавеждане в кухнята.

Спалните в дома са със значително малки пространства. Това, обаче, не е проблем, особено когато са тонирани и обзаведени по правилния начин. Свежи пастелни цветове в комбинация с огледални врати на гардероба са отлично решение в този случай.

Детска стая с героите от популярната анимация “Спондж Боб” в свежи цветове е оптимален вариант за малчуганите. Изчистените пространства и липсата на много мебели е гаранция за успешен дизайн и удобство.

Няколко са основните причини визията на този дом да изглежда перфектно. Очарованието се крие в дребните детайли в интериора. Орнаментите и колоните от гипсокартон, променящи формите на стени и тавани са един от важните фактори. Каменните облицовки, изисканите осветителни тела, цветните фаянсови облицовки по стените и вградените мебели в малките стаи гарантират отличния резултат.

Този дом може да ни даде много идеи за красиво обзавеждане. Насладете му се и почерпете вдъхновение!