Свеж апартамент в скандинавски стил

Белоснежна визия или апартамент в скандинавски стил

Разположен в сърцето на Гьотеборг, този апартамент в скандинавски стил е традиционно превъплащение на шведския нюх и чувствителност.

Цветовете са първият признак, по който можем да разпознаем дизайна на жилището. Белият тон е в основата на цялото обзавеждане на този модерен апартамент. Използван е в тонирането на всички основни стени, дограмите, както и в голяма част от обзавеждането. Бели маси, столове, легла и дивани са типичният признак за наличието на скандинавски стил в интериорния дизайн.

Осветлението е нежно и ненатрапчиво. Дребни лунички, вградени в тавана придават романтичен израз на помещенията.

В допълнение на белият цвят, за контраст и подчертаване на визията, са използвани черни мотиви, изразени чрез повечето мебели, както в хола и кухнята, така и в спалното помещение и банята.

Другият допълващ елемент в общата визия е изборът на тухлени стени, които носят съществена модерна нотка на този апартамент в скандинавски стил.

Гланцираният мраморен плот в кухнята, черният фаянс в банята са само малка част от изящната порция модернизъм в жилището.

Тежки позлатени свещници и красиви фотуси по стените изпъкват отлично на белия фон.

Изтънчен минимализъм, без излишна претрупаност, отлично усвоени пространства и голямо количество естествена светлина са характерна особеност в този апартамент.

Онлайн магазин на GRANDecor