Атрактивна визия на стилен винтидж дом

Внушителна визия в стилен винтидж дом

Днес ще се запознаем с един атрактивен винтидж дом. Той се намира в Барселона и е наскоро реновиран по проект на Silvia Rademakers.

Това жилище е с отворени пространства, обляни в естествена светлина и се отличава с избора на цветове и акценти. Белите стени подчертават ефекта на обзавеждането в индустриален и ретро дизайн. Основно впечатление прави отвореният преход между помещенията и липсата на врати в стаите.

Холът е отворен едновременно и към трапезарията и към работния кът до коридора, което придава допълнителна дълбочина в пространството.

Дървото присъства в почти всяка част на дома. Дървените настилки отразяват светлината, която прониква през прозорците, като така се постига повишен ефект за простор.

Бялата боя дава усещане за прохлада в пространството. В съчетание с топли пастелни тонове въздейства успокояващо.

Декоративните елементи са основна част от този винтидж дизайн. Те създават чувство за интимност и отразяват личността на собствениците. Винтидж мебели впечатляват с визията си. Част от тях са символи в дома. Това са полилеят в трапезарията, венецът от плат над леглото и детайлите в спалнята на детето. Старите куфари и сандъци са отлична част от общата визия на интериора.

Колко малко му трябва на човек да живее щастливо – само един очарователен винтидж дом!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor