Апартамент с чудесен цветен интериор в Киев

Апартамент с чудесен цветен интериор в Киев

Знаете, че има времена в годината, когато обичаме да ни е светло и цветно и такива, в които обичаме да ни е още по-светло и цветно. С други думи, при проектирането и обзавеждането на дома си, няма как да сбъркаме, ако заложим на един чудесен цветен интериор, облян с много светлина.

Този ослепителен апартамент в Киев е проектиран от студиото за дизайн и архитектура ID4U и притежава обаяние, на което човек просто не може да устои. Богатата цветова палитра, ярките акценти и интересните аксесоари са само част от неговите предимства. Дълбокият сив цвят и нюансите на бежово и кафяво действат балансиращо и са като фон на ярките краски. Преливат се много добре и заедно оформят жизнения и хармоничен интериор. Всяка от стаите си има собствен характер, но е в унисон с цялостната атмосфера на жилището. Една е в стил полка, в друга присъстват главно флорални мотиви, в трета акцентите са под формата на геометрични фигури, но всички са много уютни и красиви.

И накрая не можем да не обърнем внимание на терасата. Уникално местенце за почивка, което, издържано в нюанси на жълтото и дърво, превръща всеки ден в летен. А и представете си завършек на работния ден там, на тази тераса, с чаша от любимото ви питие и спиращия дъха аристократичен градски пейзаж.

източник