Очарователен дизайн на апартамент с морска панорама

Апартамент с морска панорама

Има много и различни начини за аранжиране на апартамент с морска панорама. Днес ще ви дадем един добър пример за чаровен и нежен интериор с елегантна визия и стилно обзавеждане.

Жилището се намира в Барселона, а панорамната гледка от прозорците му отразява необятната шир и очарованието на лазурния бряг. Отлична позиция, която спонтанно ни предизвиква да отворим широко очи и да се потопим в нежната, уютна семейна среда.

Цялата концепция на този апартамент с морска панорама е последователна и характерна. Основни мотиви в бяло и синьо, памучни материи, цветни фигурални дамаски, меки възглавници, ратанови конструкции, дървени рафтове, сламени кошници и големи, отваряеми прозорци. Всичко това рисува една неповторима атмосфера, особено подходяща за китно семейно жилище на брега на морето.

Дизайнерите са заложили на разпределение с отворен план и преливащи едно в друго помещения. Това позволява прекрасната морска панорама да се вижда еднакво добре както от хола, така и от кухнята и трапезарията.

Големите пуфове, ратановият стол и дървата за камината са акцент, който подсилва усещането за домашен уют. Семплата кухня се слива прекрасно с останалата част от интериора. Вградените шкафове, имитиращи ламперии в синьо и бяло, големият кръгъл часовник на стената и малките саксийки със средиземноморска визия са допълнителните красиви акценти в пространството.

Трапезарната маса с раирана ленена покривка и бели, модерни столове носи особена  класическа свежест. Огледалото на стената има своето прованс очарование и разбира се перфектната функция да разширява визуално пространството.

Работният кът е плавно прелят с холовата част цветово и концептуално.

Спалнята е красива и нежно тонирана. Естествените материи и ненатрапчивите натурални тонове са основната причина да изглежда толкова елегантно. Високо легло със старинен дървен гръб, шалте на красиви цветни рози, спално бельо в нежно бледорозово райе, плетен ратанов кош, огледало в златна рамка и стилни нощни лампи. Перфектно съчетание!

Когато хоризонтите са необятни, тогава и въображението е безгранично. Насладете се на комбинацията от морска панорама и стилен дизайнерски подход.

източник