Апартамент Мента: Модерно и свежо жилище в София

Дневна в пастелни цветове

Добре дошли в новото жилище на млада двойка, намиращо се в стара тухлена кооперация, в непосредствена близост до Южен парк в София. Изборът на подходяща локация, разкриваща красива природна гледка, в комбинация с модерния и свеж интериор, правят този дом истинска наслада за очите.

Реновацията и цялостният дизайн на апартамента са поверени на AULY Design Studio. Дизайнер Десислава Иванова се спира на един водещ цвят – мента. Цялостната цветова гама е светла, мека, пастелна и създава усещането за лекота, спокойствие и уют. Ментовият цвят е балансиран от останалите топли нюанси.

Модерен апартамент в светли цветовеЖилището, разположено на 55кв.м., се състои от всекидневна, спалня и кухня с трапезария. Интериорът е съобразен така, че да няма рязка граница при преминаване от една стая в друга. Освен цветовата гама, за хармонизиране на помещенията спомагат и перфектно подбраните осветителни тела с бляскава медна повърхност. Абстрактни постери в един стил красят стените във всяка стая.

Гледката към парка е оползотворена максимално благодарение на уютен кът за почивка край прозореца във всекидневната и удобен плот под прозореца в кухнята.

Кухня с трапезен кът

Корпусните мебели в бяло и светло дърво са разнообразени от мека мебел и текстилни акценти в бежово, розово, ментово и пастелно сиво.

Новодомците са хора с финес и грация, и затова дизайнерите са създали този прекрасен, балансиран и хармоничен дом за тях. Интериорът трябва да бъде отражение на своите обитатели, за да отговаря на техните потребности и проект МЕНТА го доказва.

Снимки: Яна Блажева

Онлайн магазин на GRANDecor