Английска къща

Английска къща

Сякаш излязла от приказките, тази стъклена къща наистина съществува…в Англия.

В трапезарията ще ви посрещне голяма шестместна маса от масивно дърво, около която елегантно се разполагат красиви прозрачни столове. Те отлично кореспондират с голям кокетен полилей. Очарованието на тази студена на пръв поглед стая е в магичното и все по-рядко достижимо усещане за близък контакт с природата – зеленината навън, топлите слънчеви лъчи и ясно небе неуморно се усмихват през прозорците.

Обзавеждането в трапезарията се подчертава от графитено сивия под, който продължава към кухнята. В средата й се разполага голям кухненски остров покрит с бяла мраморна плоча, под която се виждат черни кухненски шкафове. Комбинацията от тъмни кожени бар столове и допълнителни шкафове в бяло, идеално допълва модернистичния дизайн на тази уникална къща.

Красивият интериор на спалнята с голям персийски килим пред леглото и несъответстващи нощни шкафчета изненадват приятно, разкривайки малко спонтанност в дизайна. Прозорците се покриват от дълги ефирни завеси и заедно с пищния полилей допълват импозантния облик на къщата.

За разлика от другите стаи, холът очарова с богатството си от цветове. Като че ли за разкош, между червените, жълти, кафяви и лилави нюанси изпъква красива бяла камина отрупана с произведения на изкуството. Тук ще видите мебели с етнически характер, които придават на тази английска къща един по-истински и земен облик.

Просто красота!

via