Идеи за интериор

Снимки и идеи за интериор и обзавеждане на жилищни и бизнес помещения в различни стилове. Тенденции, функционалност, разположение на мебели, осветителни тела, декорация, цветови комбинации.

Вижте как да оформите стилна акцентна стена с фототапети с различни мотиви – градски пейзажи, тухлени, каменни и дървени стени, фототапети с цветя, природа, 3D изображения и други!

Успешното и балансирано комбиниране на различни стилове е висш пилотаж в интериорния дизайн. Вижте как се случва това на практика в този уникален апартамент!

Фототапетите са прекрасна възможност да променим изцяло визията на интериора на стаята и при това, без много усилия. Вижте как да изберете правилния…

Фокусната точка е един от основните елементи в интериорния дизайн. Тя е акцентът на стаята – първото нещо, което забелязвате щом влезете в нея.

Прочетете нашето кратко ръководство, в което ще откриете полезна информация, съвети и идеи за прилагане на модерния стил, онагледено от чудесен столичен апартамент.

Позволете да ви убедим в непреходната красота на златистия цвят, доказала се през годините като тенденция, която изглежда ще бъде винаги на мода.

За да създадем в дома си желаната уютна атмосфера на спокойствие и хармония, трябва разумно да изберем цветовете за отделните стаи.

Представяме ви един грандиозен ремонт от студио COZY Design на жилище в сърцето на София, построено през 60те години, което никога не е било реновирано.

Не пропускайте да разгледате новото жилище с модерен и свеж интериор по проект на AULY Design Studio. Доминиращият цвят – мента, се среща…

Градският модерен стил, познат като Urban, е актуално течение в интериорния дизайн, което олицетворява съвременния начин на живот. Разходете се из това столично жилище …