Philips: телевизори-мечта с изумителна картина

Телевизори Philips

Технологията е застъпила всяка част от ежедневието ни и това е неуспорим факт. За някои това явление е стъпка към прогреса, а за други тенденцията, която застрашава близостта между хората и чисто човешките отношения.

Днес ще обърнем специално внимание на малка част от технологичния свят, която присъства в почти всеки дом, а именно телевизорът. Семейства и приятели се събират вечер пред малкия екран, за да гледат любими предавания и филми заедно и така неусетно телевизорът ни сближава и играе важна роля за уюта у дома.

Телевизори Philips

С всяка изминала година обаче той се превръща в много повече от техника за гледане на телевизия. Живеем в ерата на смарт телевизорите, които изпълняват многобройни функции: висококачествени игри за всички възрасти, супер бързо зареждане на приложения и възпроизвеждане на видео и снимки, превъзходен звук.

В новите модели на Philips за 2016г. всеки може да открие точния телевизор за своите нужди в подходящата цена и размер. Така например, красиво изработената серия 6500 на Philips в двата й варианта 6501 и 6551 разполага с модерен дизайн, ултратънка рамка и уникална стойка, които допълват вида му за елегантен дизайнерски завършек. Отличава се със смарт функционалността си, базирана на операционната система Android, която осигурява достъп до допълнително онлайн съдържание, приложения и игри.

Серията 6500 притежава и уникалната за бранда технология Ambilight в две разновидности – двустранна или тристранна. Магията на Ambilight разширява визуално екрана за по-вълнуващо зрително изживяване. Цветът на светлината може да бъде регулиран спрямо този на стената за засилване на ефекта, а освен това при тъмна стая Ambilight намалява напрежението за очите.

Телевизори Philips

Удостоената с награди система за подобряване на качеството на картината, гарантира уникално съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст, плавни и естествени движения.

Благодарение на UHD резолюцията със своите 3840×2160 пиксела, образът на екрана е изключително детайлен и реалистичен. С над 8 милиона пиксела и уникалната технология за мащабиране Ultra Resolution ще се наслаждавате на подобрени изображения независимо какво е оригиналното съдържание. Но това, което прави серията изключителна, е 100 HZ UHD IPS дисплей с 1800 PPI (picture performance index) обработка на картината, мощния Quad Core процесор и операционна система Android и богатия каталог от приложения, игри и видео стрийминг възможности.

Най-новите постижения на TP Vision – компанията производител на телевизори с марката Philips, включат и моделите Philips 8901 и 7101, които дават възможността да се потопиш изцяло в картината и да преживееш света по изключително нов начин.

Телевизори Philips

Трите водещите модела за 2016 година имат завладяващ съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, осигурени от превъзходни високоговорители с мощна система за обработка DTS Premium Suite.

Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана много по-широк, а зрителското изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от двете страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви. И ако вече сте създали дом, който не е просто къща, тогава изберете телевизор, който също е топъл и уютен!

*Спонсорирано съдържание

Онлайн магазин на GRANDecor