Идеи за барбекю на двора

Лято е, и едва ли някой би пропуснал възможността да се порадва на хубавото време като прекара няколко часа на открито в приятната компания на семейство и приятели.

Безспорно, един от най-привлекателните и забавни начини да се насладим на сезона, е да си организираме весело лятно барбекю парти! Присъствието на много усмихнати хора е гарантирано! Все пак, кой би устоял на апетитната миризма идваща от барбекюто, както и на чаша студена бира или вино!

ВИЖ ОЩЕ: Идеи за чешма на двора

Когато говорим за барбекю, имаме предвид не само месото, зеленчуците и всякаквите други вкусотийки, които можем да приготвим на скара, но и самото съоръжение, което е в сърцето на всяко събиране с цел готвене на открито.

Изграждането на барбекю на двора е чудесна идея, с която не само ще спечелите адмирациите на семейството и приятелите си, но и ще повишите пазарната стойност на своя имот.

Разнообразието на видове, дизайни, материали, конструкции и екстри е голямо. Предлагаме ви 30 оригинални идеи за барбекю на двора, с които се надяваме да ви вдъхновим и предизвикаме!

Прочети повече...
 

Градински мебели от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor