Удобна и функционална кучешка колиба

Удобна и функционална кучешка колиба

Дизайнерската фирма от Атланта Pyramd Design Co създават една очарователна кучешка колиба – подходящ дом за домашен любимец, позициониран в двора на къщата.

Двамата дизайнери, работили по проекта са Roy Fleeman and Zach Griggs. Те са страстни любители на животните и с удоволствие създават този дом за най-добрия приятел на човека.

Материалът, с който е конструирана тази кучешка колиба е масивно дърво. Червен кедър и цимент са основните елементи в проекта. Естествен и надежден начин любимецът да се чувства добре, както през лятото, така и в студените зимни дни.

Купи от неръждаема стомана за вода и храна са вградени в основния панел на пода. Падащият панел на покрива, с плаващ  дизайн, позволява по-добрата циркулация на въздуха в горещините през летния сезон.

Пространството в колибата е достатъчно голямо, така, че може да се обитава както от малко, така и от куче с по-внушителни размери. Около самия навес също има оставена площ, която позволява свободно движение на животинката.

Предимството на тази практична кучешка колиба е лесния начин на сглобяване. Необходимо е да се следват едва няколко стъпки и можете сами да си я конструирате за кратко време и минимални усилия. Даже няма да имате нужда от инструменти.

Чудесна идея, нали? Подарете удоволствие и удобство на вашия мил домашен любимец!

източник