Удобна и функционална кучешка колиба

Удобна и функционална кучешка колиба

Дизайнерската фирма от Атланта Pyramd Design Co създава тази очарователна и функционална кучешка колиба с вградени купи за храна и вода. Двамата дизайнери, работили по проекта, са Roy Fleeman and Zach Griggs. Те са страстни любители на животните и с удоволствие създават този дом за най-добрия приятел на човека.

Материалите, които са използвани за тази външна кучешка колиба са масивно дърво и цимент – естествен и надежден начин любимецът ви да се чувства добре, както през лятото, така и през зимата.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Идеи за кучешки къщи

Купички от неръждаема стомана за вода и храна са вградени в основния панел на пода. Падащият панел на покрива, с плаващ дизайн, позволява по-добра циркулация на въздуха в горещините през летния сезон.

Пространството в колибата е достатъчно голямо, така, че може да се обитава както от малка порода, така и от куче с по-големи размери. Около самия навес също има предвидена площ, която позволява свободно движение на любимеца.

Предимството на тази практична кучешка колиба е лесния начин на сглобяване. Необходимо е да се следват само няколко стъпки и можете дори сами да си я конструирате за кратко време и с минимални усилия. Даже няма да имате нужда от инструменти.

Онлайн магазин на GRANDecor