Свежи съвети за обзавеждане за коридор

Идеи за антре

Антрето вкъщи е огледалото на дома ни. Влизайки през входната врата и минавайки през коридора се запознаваме със стила и общата визия на жилището. Така че винаги е добре да вложим старание при избора за обзавеждане за коридора.

Събрали сме няколко красиви и разнообразни, свежи идеи в галерията на тази публикация.

На първо място важен е стилът. Някои хора предпочитат старинното, ретро излъчване, други се спират на изчистени класически форми и пространства. Модерната визия също не е за пренебрегване. В общи линии е добре да следвате стила на целия дом и да подберете същия стил и при обзавеждане на антрето /коридора.

Когато сте се ориентирали стилово, вече можете да се спрете и цветовете, които предпочитате. Има много идеи за обзавеждане на коридор, но обикновено се налага да тонираме според пространството. Ако коридорът в дома ви е малък, нанесете бледи и светли нюанси, а настроение създайте чрез цветни акценти – портманто, огледало или шкаф за обувки например.


 

От магазина: Мебели и декорация за антре


 

Разположението на мебелите също е важен момент. По-прибрано и стилно едно обзавеждане за коридор изглежда, когато мебелите са подредени в една линия. Така отваряте визуално пространството. Друг начин да спестите място е като изберете минималистичен дизайн или вградени мебели.

По-артистичните натури обичат отворената визия. Те използват ниши, които нямат вратички и всеки чифт обувки, шал или чанта са неизменна част от визията на коридора. В този случай, за да не се претрупате от цветове е хубаво да градите обзавеждането на чисто бял фон. Това ще позволи всеки детайл да изпъкне със собствения си чар.

Разгледайте галерията и си помогнете в решенията!

Онлайн магазин на GRANDecor