Идеи за рециклиране на пластмасови бутилки

Разнообразни идеи за рециклиране на пластмасови бутилки

Замисляйки се колко много са вариантите, решихме да представим разнообразни идеи за рециклиране на пластмасови бутилки. Тези наглед непотребни празни вещи се оказват в центъра на доста и разнопосочни методи за преработка. Затова заслужават специално внимание.

Пластмасата, от която се произвеждат бутилките е подходящ материал за подобна дейност. Те са гъвкави, прозрачни и еластични. Ако ти е интересно направи си сам декорация за дома. На снимките се вижда ефектна стена с бутилки, във формата на саксии с растения. Това е подходящо за двора или подхода към къщата. Изрязаните дъна на шишетата могат да послужат за красива прозрачна украса, напомняща формата на малки цветя.

Могат да се направят и красиви поставки за бижута, както и декоративни украси за бутилка вино, например. Можете да видите и колко лесно се проектира полилей чрез рециклиране на пластмасови бутилки. Една голяма туба с изрязано дъно, известно количество пластмасови лъжици и лепило са достатъчни за направата му. Ваза за цветя и картина са друга част от идеите, които сме споделили с вас. А една от най-интересните хрумки е употребата на цветните капачки, които могат да послужат за декориране фасадата на селска къща. Приятно гледане!

Онлайн магазин на GRANDecor