Специална селекция атрактивни кучешки колибки

Специална селекция практични кучешки колибки

Като истински добър приятел на човека, всяко куче заслужава любов и специално отношение. Днес ще се опитаме да бъдем полезни за тези, които искат да подсигурят красив и удобен дом за любимото кученце. Подготвили сме специална селекция от практични и уютни кучешки колибки за вдъхновение.

На първо време, помислете къде да позиционирате кучешката колибка. Големите любимци имат нужда от повече пространство и се чувстват добре на двора, а по-малките кученца ще са по защитени, ако съжителстват със стопаните си под покрива на дома. Ако разполагате с достатъчно голям двор и искате да подсигурите пълен комфорт на домашния си любимец, бихте могли да му конструирате къща, досущ като тази, в която живеете – с входна врата, антре, спално помещение, всекидневна част и много отворени площи за прозорци. Както се вижда в галерията, тези модели на домове за кучета са особено атрактивни и удобни. Подходящи са най-вече за едри породисти екземпляри.

Дървената кучешка къщичка с веранда, красива ограда и стълбище е интересно решение за едно голямо куче. Ако си падате по по-помпозните неща, заложете на приказна визия. Това ще е отличен избор и ако вашето куче е с аристократична порода. Озеленете пространството наоколо по подходящ начин, като засеете зелени храсти и цветни растения и ще постигнете един изключителен ефект.

Малките кученца често са доста претенциозни. Техните малки колибки могат да се поставят, както на двора, така и в ъгъла на всяка стая в дома ни. Дизайнерите са се погрижили да изработят нетрадиционни помещения за мъниците. Особено атрактивна е визията, имитираща каравана или мини иглу в бяло-синьо райе.

Ако предпочитате по-нестандартен дизайн, заложете на моделите на два етажа. Така вашето куче ще може както да се препича на слънце, лежейки върху открития покрив, така и да се скрива в обособената стаичка, в случай на неблагоприятни метеорологични условия.

Кучетата ни даряват ежедневно с безусловната си любов. Погрижете се за тях и им направете оригинална колибка!

източник