Практични идеи за малък балкон

Всичко за терасата и балкона

Когато живеем в градски условия единствения начин да се насладим на обстановката навън е да приседнем на терасата. Тъй като не всеки сезон позволява да се радваме на гледката на открито, е добре да го превърнем в мини стая. Днес ще ви предложим няколко идеи за малък балкон.

Цветът, който ще преобладава е въпрос на предпочитание. Можем да изберем, както бяло, така и жълто, оранжево, а защо не и нещо пъстро. Не забравяйте, че както при практичните идеи за малко жилище сме споменавали, светлите тонове отварят пространството. Важен елемент в обзавеждане за тераса са мебелите. Скрин в ъгъла, падаща масичка или няколко сгъваеми стола са обичайния избор на домакините.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 60 Практични идеи за остъклен балкон

Можете да поставите леки цветни щори, както и рафтове за саксии. Тръбните мебели са една от практичните идеи за малък балкон. Играйте си с цветове, материи и текстури и ще постигнете добър резултат. Дори нежни завеси в блед тон са подходящи за подобен тип помещение. Осигуряването на изкуствено осветление ще допълни цялостия дизайн.

Използвайте всяко кътче от балкона. Первазите могат да бъдат плот за цветята и чашата с кафе. Скринът, на който седите, е добре да е отваряем и в него да съхранявате набор от вещи.

Бъдете креативни и ще постигнете уют в малкия балкон на градското си жилище.

Онлайн магазин на GRANDecor