Обзавеждане на антре в духа на жилището

Обзавеждане на антре в духа на жилището

Отваряйки вратата на дома си пристъпваме в нашия собствен свят. Всеки детайл в обзавеждането на антрето издава душевността на жилището и характера на хората, които го обитават.

В дизайна на антрето можете да вложите много въображение, форми и цвят. Портманто, стилни закачалки, ефектно огледало, шкаф за обувки, рафт за шапки, поставка за чадъри или кутия за ключове – всичко това може да предвидите според вкуса и нуждите си.

Тесните и дълги пространства изглеждат добре с вградени детайли и боядисани в бяло. Дървен нар с меки памучни възглавници, плетена кошница за обувки небесно синьо за фон биха били отлична идея в антрето на морската къща.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Осветление за антре и коридор

Дървени лавици и вградени в тях ратанови чекмеджета, семпли закачалки и топли нюанси. Дребни акценти по пода или семейни снимки по стените допълват интериора. Стилното огледало ще помогне да се огледате преди да излезете, а вграденият гардероб ще ви даде възможност веднага да приберете палтото си. Материалът на пода в обзавеждането на антре е въпрос на личен избор и кореспондира с останалата част от дома ви.

Предайте духа на жилището си още от антрето.

Онлайн магазин на GRANDecor