Няколко практични идеи за малка тераса

Практични идеи за малката тераса

Балконите са неразделна част от жилищата ни. Въпреки всичко, в много случаи не им се придава особена значимост и биват ползвани за непотребни в момента вещи.

За да разчупим тази практика сме ви подготвили няколко практични идеи за малка тераса. И бързаме да уточним, че за да си направим красиво и удобно балкончето, далеч не са необходими много средства. С повече въображение можем да постигнем чудесни резултати.

Какво е терасата без свежи цветя и растителност!? Те придават особен чар и уют у дома. Цветни кашпи по парапета са отличен начин да спестим пространство.

Падащи масички и столове са подходящо решение за малка тераска. Биха могли да са с тръбна конструкция или изработени от дърво. Важно е да са компактни и да има къде да поставите например чашата с вино или сутрешното си кафе.

Меки и цветни пухкави възглавнички със сигурност са най-подходящия избор да усмихнете атмосферата и да създадете повече удобство в обстановката.

За да наблегнем на спестяващите пространството идеи е добре да споменем стъклото като избор в обзавеждането. Стъклените первази са една от най-ценните идеи за обзавеждане на малък апартамент. В нашия случай идеи за малка тераса. Сядайки на столчето си пред вас ще се открие значителна видимост и това ще създаде усещане за повече простор.

Ако не искате да спирате гледката със саксии, закачени по перилата на парапета си, бихте могли да изработите ефектна каскада в ъгъла на балкона. От канап или здраво въже – въпрос на личен избор. Закачете я за тавана и поставете вертикално няколко красиви растения в саксии, стигайки до пода.

Разгледайте галерията, която сме подготвили. Тя е нагледен пример за това как да се справите с обзавеждането на малката си тераса. На добър час в начинанието!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor