Камини от бетон – атрактивна визия и стил

Камини от бетон атрактивна визия и стил

Днес ще ви представим няколко модела за камини от бетон. Всяка една от тях е дело на доказани компании и сами ще се уверите, че носи особен чар в помещението, където е изградена.

Бетонът може да изглежда нежно и модерно, когато е поставен като акцент в подходящата среда. Това наблюдаваме от камината на Synthesis Design Inc. Комбинацията от бяло и черно, стилно обзавеждане, правилни форми и минималистичен дизайн са отличен избор за съчетание със семпла камина от бетон.

Prentiss Architects са избрали модел, включен в обстановка с преобладаващи каменни и тухлени акценти. Обърната с гръб към големи стъклени вратопрозорци е заела правилното място в пространството.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Идеи за камини у дома

Една дървена конструкция в алпийски стил напълно естествено изисква и красива камина в хола. Моделът на Giulietti Schouten Architects е особено подходящ за тази цел. Нишата за дърва странично на бетонната камина се вписва идеално в обстановката.

Отворен тип камина е изборът на Glancey Rockwell & Associates, съчетан с кожени мебели в един просторен модерен дом. Сивият цвят на бетона контрастира прекрасно с черните и червени тонове в обзавеждането- класическа модерна картина.

Махагонова маса, красива мека мебел, плюшен килим и прекрасна гледка към Сиатъл. Не си представяме тази визия без красивото изпълнение на дизайнерите от Garret Cord Werner Architects & Interior Designers. Тонирана в пастелния бежов нюанс на цялото обзавеждане, бетонната камина е идеална част от интериора.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 30 Идеи за каменни камини

Всяка бетонна конструкция има своите предимства. Издръжливостта, семплия вид, непретенциозната визия и удобството са основните качества, които правят тези камини предпочитани, независимо от стила в дизайна на жилището. Еднакво добре биха стояли, както в апартамент, така и в къща.

Насладете се на прекрасните камини от бетон и стоплете душите си!

Онлайн магазин на GRANDecor