Как да си направим гардеробна стая

Как да си направим гардеробна стая

Ако обмисляте да освежите жилището си и имате неупотребени площи или свободно помещение, с радост ще ви дадем няколко съвета, за да си направите гардеробна стая. Разгледайте галерията след текста и почерпете вдъхновение за модерно обзавеждане.

За да се създаде подобен тип пространство са необходими няколко елемента, които биха били от полза:

  1. Модули, имитиращи гардероб, чекмеджета, шкафове или скринове. Всичко зависи от площта и нуждите, които имате. Ако носите сака и ризи, създайте модул, в който да преобладават закачалките и вертикалното пространство. Използвайте височината на помещението. В по-ниските места можете да прибирате обувки, бельо или колани и чанти. Оставете модулите отворени или им монтирайте плъзгащи врати, за да спестите площ. Ако имате голяма стая, можете да оставите всичко на показ. По-сложно е когато сте с ограничен ресурс в квадратурата.
  2. Осветлението в една гардеробна стая е от особено значение. Ако нямате прозорец в помещението, поставете силно осветление, а може и допълнителни луни над гардероба. Това ще ви създаде максимално удобство.
  3. Столът или креслото са задължителен елемент в близост до дрешника. Когато се преобличаме почти винаги се налага да се възползваме от тях, така, че не ги забравяйте.
  4. Огледалото е аксесоар, който винаги е за предпочитане да присъства в подобно помещение. Една суетна дама или претенциозен кавалер ще са облагодетелствани, ако виждат какво обличат и как им стои.
  5. Подреждайте стилово и практично гардеробната си – по сезони, по сектори и дори по цветове. Разделете ризите от блузите и саката от полите. Бельото поставете самостотелно, обувките също.

Гардеробна стая си е мечта за всяка дама. Тя може да се създаде, както луксозна и изискана, така и по-семпла. Съобразете визията на помещението или площта за дрехи с тази на жилището си. Направете стаята за съхранение достоен сегмент от вашия дом и със сигурност обличането и събличането в ежедневието ви ще станат по-приятно преживяване.

Онлайн магазин на GRANDecor