Идеи за декорация на тераса

Идеи за декорация на тераса

С наближаването на летния сезон все по-често ни се иска да прекарваме времето си навън. Дори и без да напускаме уюта на дома си можем да се насладим на топлия летен ветрец и да прекараме вечерта на терасата. В тази статия ще ви покажем няколко чудесни идеи за декорация на тераса, които ще ви помогнат да я превърнете във ваш личен летен оазис, място за релаксация и отдих.

За късметлиите, които разполагат с голяма тераса препоръчваме трапезарна маса имитираща дърво, която ще ви позволи да вечеряте на открито в топлите летни вечери. Към комплекта мебели бихте могли да добавите няколко саксии с цветя и цветни декоративни възглавнички, които ще внесат настроение и ще освежат атмосферата. За по-малките тераси шезлонгът е чудесен вариант. Ще се възползвате максимално от слънцето без да заемате много място. Независимо от размера на терасата е добре да потърсите подходяща тента или пък дървени вертикални щори, за да си осигурите прохлада в най-горещите дни.

Като цяло най-добрите идеи за декорация на тераса са тези, които се придържат към естествените материали, живите цветя и мебели, които се грижат за комфорта ви. Направете си голяма чаша студен чай и излезте на открито!

via

Онлайн магазин на GRANDecor