Алтернативни идеи за гардероб у дома

Алтернативни идеи за гардероб у дома

Традиционно, във всяко жилище има поне един гардероб, който да съхранява дрехи и аксесоари. Често обаче те са обемисти и големи и за жалост заемат една солидна част от площта на помещението, в което са разположени. Ако живеете в малък апартамент, разполагате с ограничен бюджет или не сте привърженици на традиционна визия, има и друг начин да съхранявате вашите дрехи. Именно с тези алтернативни идеи за гардероб ще се запознаем сега:

  1. Създайте мъжествен вид на открития гардероб, като го конструирате от стари водопроводни тръби. Монтирайте и плоскости в единия край, за да подредите обувки и други вещи. Идеално ще подхожда на жилище с индустриален интериор.
  2. Използвайте празния ъгъл в стаята, за да монтирате летва, играеща ролята на закачалка. Този тип дизайн може да стои добре почти във всеки тип обзавеждане.
  3. Интересна плоскост с формата на дърво е прекрасна идея за един модерен дом. Там можете да закачите както сакото и ризата, така и чадъра за дъжд. Моделът е подходящ и за коридора и за стената в спалнята ни.
  4. Кокетни стелажи и отворени пространства, свързани посредством релси са един прекрасен заместител на стандартния гардероб. Отлично би изглеждал при скандинавски тип обзавеждане.
  5. Медни или иноксови тръби са много подходящи за жилище с индустриален дизайн. Те са лесни за монтиране и не изискват особени умения.
  6. Бамбуково стъбло или тънък дървен прът биха били чудесна закачалка за вашите дрехи. Може да се монтира навсякъде, където е удобно, като например върху скрина. За да се отдели пространството може да използва нежна, прозрачна завеса. Провансалският стил ще прегърне тази интересна идея за гардероб у дома.
  7. Четири летви или дървени пръти кръстосани по двойки, пресечени с една летва върху тях е лесен начин да си направите закачалка във всеки свободен сегмент вкъщи. Този модел ще стои добре в една непретенциозна среда.
  8. Изберете си един красив релефен клон от дърво. Боядисайте го в бяло и го монтирайте на една от стените си. Красивият му и едновременно практичен вид са значително предимство и биха подхождали в провансалски дом, при винтидж обзавеждане и в една цветна морска къща.

Както видяхте има различни, алтернативни идеи за гардероб у дома. Ако нещо ви е впечатлило, грабнете модела за себе си. Бъдете смели и креативни!

Онлайн магазин на GRANDecor