Уникални маси с практичен дизайн

Уникални маси с практичен дизайн

Масата е основен елемент във всяко помещение. Дали е в центъра на трапезарията или в средата на хола, тя често е в ролята на опорна точка, около която се гради идеята на интериорния дизайн на стаята. Това е една важна функция, която се спазва еднакво, както при обзавеждане на всекидневна в ретро стил, така и при модерно и луксозно обзавеждане.

Предлагаме ви да се насладите на няколко уникални маси, които въпреки художествения си вид намират своето приложение в домове, изби и офиси.

Вдъхновяващо е да седнеш на маса, изработена само от дънер на дърво и стъклена платформа! Допирът с природния елемент носи топло усещане.


 

Трапезни маси от GRANDecor


 

Модерна металикова кръгла маса е подходяща за един съвременно обзаведен офис.

Прозрачна стъклена плоскост с форма на плаваща медуза е добър избор за помощна масичка. А кафето със сигурност ще е по-вкусно, ако го изпием в близост до камината на маса, наподобяваща елегантно изработено дървено кубче.

Стъклена платформа, съчетана с аметист и дърво за основа е истинско предизвикателсто, подходящо за един ултра модерен дом.

Идеите са много, а дизайнерите наистина са постигнали съвършени форми и въздействие. Насладете се на творчеството на професионалистите и се потопете в света на въображението чрез тези уникални маси с практичен дизайн.

Онлайн магазин на GRANDecor