Стилни котешки легла за ценители

Стилни котешки легла за ценители

Всеки, който е отглеждал котка в дома си знае колко мили, гальовни и нежни същества са те. Именно затова е добре да подходим към тях с необходимата доза любов и внимание. За да сме в полза на истинските ценители на аксесоари за домашни любимци, днес сме ви подбрали да ви покажем няколко стилни котешки легла.

Компанията с име Meyou стартира успешно като част от необикновените проекти в Kickstarter. Основната мисъл на дизайнерите е да проектират модели, създаващи връзката между комфорта на котката и съвършения дизайн според човека. В изработката се използват единствено естествени материали, което е първата крачка към гаранцията за търсения баланс между красота и удобство.

Първият модел, който ще видите на снимките представлява колиба във формата на топка с кръгъл отвор за вход и поставен в черна или бяла рамка с геометрична форма, съобразена с предпочитанията на собственика. Изглежда елегантно и стилно, а изборът за основен сив цвят е в абсолютен синхрон с цвета и на котето модел.

Кръглата форма на стилните котешки легла позволява на животното да се отпусне и да заеме удобната за себе си форма. А вътре е топло, тъмно и идеално за мързелуване. Конструкцията е лесно преносима и може да се постави навсякъде.

Другият модел, който буди не по-малък интерес е най-просто казано табуретка с навес – дървена конструкция, наподобяваща четирикрако столче и прикачена към нея козирка, тип качулка. Една мека възглавничка върху дървената основа и е сигурно, че котето ще остане доволно от леглото си. Този модул също е изработен от естествени материали. Дърво и плътен филц са в основата на дизайна. Креватчето е красиво, удобно и не на последно място – лесно преносимо. Можете да го положите, където пожелаете в дома си.

Насладете се на тези елегантни предложения за стилни котешки легла, а за още варианти за легла на домашни любимци вижте тук.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor