Практичен кош за пране у дома

Практичен кош за пране у дома

Често не си даваме сметка колко важни са малките детайли в обзавеждането на дома. Понякога най-незначителните мебели се оказват основна причина за комфорта в ежедневието.

Един от важните акценти е обикновения кош за пране. На първо четене ни се струва, че не е чак толкова необходим, но повярвайте сдобиете ли се с него и поставите ли го на правилното място в помещението ще усетите удобство, което ще надмине очакванията ви. Може да не е най-красивата и стилна мебел, но този кош запазва позицията на един от най-практичните и удобни детайли в дома. Ако все пак го направите красив и интересен, това ще украси подобаващо стаята или пералното помещение.

Памучна торба на колелца под плота ще изпълни отлично ролята на кош за пране. Състареният дървен палет на двора или красивата кошница с памучна дантела – сами можете да пригодите подходящ акцент за целта. Предимството се състои в това, че кош за пране може да се изработи в разнообразие от цветове и материи. Стилно и добре изглежда както направен от пластмаса, така и от дърво и метал.

Изборът е ваш. Допълнете комфорта в дома!

Онлайн магазин на GRANDecor