Идеи за модерна поставка за телевизор

Елегантна визия в стаята с поставка за телевизор

В наши дни все по-модерни са телевизорите с фина и тънка конструкция, които се поставят незабележимо и плътно до стената. Най-масово обаче те се поставят върху секция или поставка за телевизор.

Можете също така да закрепите телевизора си директно на стената, но в този случай къде ще поставите допълнителните устройства към него – модем, DVD плейър и озвучение и други аксесоари? Днес ще разгледаме няколко красиви примера за поставка за телевизор.

Обикновено тези модули са добра опция за съхранение на вещи. Предлагат се в разнообразни варианти – отворена нестандартна визия с асиметрична конструкция или просто стандартен модул, наподояващ обикновен шкаф с вратички.

Материалите за изработката могат да бъдат всякакави. В зависимост от цялостния стил в помещението, можете да изберете от стъклена конструкция до модули с дървена структура или такива от гланцирани плоскости. Цветовете и перлените оттенъци също са въпрос на личен избор. Ако стените ви са подсилени с ярки цветове и гланц боя, бихте могли да заложите на по-семпла и изчистена визия за шкаф за телевизор.


 

От магазина на GRANDecor: ТВ шкафове


 

Ако стените отзад са бледи и едноцветни, е добре да вложите по-голямо въображение при избора на поставка за телевизор. Многостепенна цветна конструкция би била добър вариант.

Ако обичате отворените повърхности можете да поставите модема и другите устройства видимо върху конструкцията. В случай, че искате да скриете всички технически подробности около телевизора си изберете шкафче с плъзгащи или падащи вратички, зад които ще можете да скриете всички кабели към устройствата.

Стъклените вратички са отличен избор за съвременно обзаведен хол, където прозрачността да е в синхрон с иноксовите тръбни мебели и олекотените конструкции. Масивните дървени плоскости под телевизора ще подхождат при едно ретро или винтидж обзавеждане.

За да е максимално удобно, не пропускайте да използвате всяко свободно пространство под шкафа за телевизора за съхранение на списания или книги. За повече уют, подсилите визията с малка нощна лампа до телевизора.

Всички тези идеи могат да се реализират, като шкафчетата се монтират или пряко на подовата настилка или на минимална височина от 10-15 см над земята. Съобразете го с позицията на останалите си мебели в помещението и го съчетайте стилово в обстановката.

Дали ще заложите на поставка за телевизор с кухи пространства, с нестандартна форма или на правоъгълен модул с интересна конструкция, изберете сами. Ние само ще опитаме да ви насочим с предложенията, които събрахме в галерията си. Успех!

Онлайн магазин на GRANDecor