Подвижен диван от палети в хола

Свежо обзавеждане за всекидневна

В съвременния интериорен дизайн има много и разнообразни възможности за импровизация и провокация. Все повече компании предлагат на пазара нетрадиционна визия на мебелите си, а други са готови да осъществят и най-смелите ни предложения за обзавеждане. Именно с подобно нетипично решение ще се запознаем сега – подвижен диван от палети като част от интериора на хола.

Намираме се в Барселона, в едно стилно и кокетно жилище с особена стилистика. Всеки акцент е поставен на мястото си и обстановката изглежда свежа, неангажираща и наистина уютна.

Диванът от палети е фокусната точка в обзавеждането на хола. Той заема голяма площ, но за сметка на това е разделен на секции и е на колелца. Подвижността му спомага за лесно разместване и преобразяване на обстановката при нужда.

Отделните модули се състоят от палет на колелца и дебел дунапрен, облечен в подходяща памучна материя.  Възглавничките в овална форма са отлично решение за завършек на визията на подвижния диван.

Едно от предимствата на мебелите от палети е тяхната подвижност. Благодарение на колелцата те могат да бъдат размествани и конфигурирани както като голям ъглов диван, така и като легло за отмора.

Дивани от палети могат да се позиционират добре и в неизползваеми ъгли, поради правоъгълната си форма. Това е предимство особено подходящо за стаи със значително по-малка площ. Кухините в конструкцията на палета са подходящо място за съхранение на вещи. По-креативните биха могли да ги превърнат в чекмеджета.

Непретенциозната визия на мебелите от палети е голямо предимство и търсен ефект. В зависимост от избора на дизайн в обзавеждането можете да ги изработите в ретро, модерен или индустиален стил. Във всеки от случаите ще бъде практично и красиво решение.

Бъдете импровизатори и изберете различното удобство!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor