Оригинална пейка като планински масив

Оригинална пейка символизираща планински масив

В наши дни дизайнерската мисъл е доста напредничева и можем да видим все по-нестандартни и смели решения за интериор. Представете си една огромна поляна насред планинска местност, пищна гледка и оригинална пейка, в близост до широколистно дърво. Нека се насладим заедно на това произведение на дизайнера Elodie Stephan, вдъхновено от красивите местности на Доломитите в Италия. То въплъщава нестандартна визия, находчивост и удобство.

Тази оригинална пейка е изработена от дърво и метал. Ако се вгледаме в конструкцията ще открием и прекрасна символика. Дървената плоскост ни напомня за равнинните полета в планината. Металните пирамиди, вградени в конструкцията пък, напомнят за стръмните върхове и склонове във високопланинските местности.

Изваяните страници на пирамидките са поставени така, че при сядане да могат да се ползват за облегалка. Тук можете да си починете като вдигнете крака и зачетете от любимата си книга. Металът се нагрява бързо и това е основното предимство на пейката през зимните месеци. Облягайки гръб, бързо ще се затоплите.

Дървената основа е създадена от широки летви от естествен дървен материал. Сглобява се лесно, а покривния лак е заравнил плоскостта и я предпазва от влага и променливи метеорологични условия.

Наистина оригинална пейка!

източник