Модерни омбре мебели за свеж дом

Омбре мебели за слънчев дом

Манията по омбре дизайна в интериора набира все по-голяма популярност през последните години. Смело се използва, както в тонирането на стени в домовете, така и в дизайна на мебели, като например омбре мебелите в галерията ни по-надолу.

Използвайки подобни мебели, лесно можете да смените атмосферата в дома си. В случай, че решите сами да се заемете с оцветяването, което не е невъзможно, задължително изгледайте няколко видео упътвания предварително.

Прелейте цветовете в столовете, табуретката, леглото, масата или нощното шкафче. Дайте тоналност и на скрина за дрехи или скучния гардероб. Тонирайте оранжево, жълто лилаво или екрю от най-светлия до най-тъмния нюанс. За това не се изискват особени усилия. Може да ви затрудни само декорацията на мека мебел или завеси и то само, ако не сте запознати как се оцветява текстил.

Е, ако все пак не знаете или се притеснявате да опитате, доверете се на дизайнерите и купете готови продукти. Направете лек козметичен ремонт и изпипайте дома си с омбре мебели – ефектът ще е гарантирано впечатляващ!

Онлайн магазин на GRANDecor