Модерна визия на дома с висящи мебели

Днес ви подбрали няколко идеи за модерно обзавеждане на къща или апартамент, където основен елемент ще бъдат разнообразни висящи мебели. Идеите са модернистични и подходящи за всяко помещение.

Красив и удобен е пашкулът от ратан, с формата на голяма капка. Пълен е с цветни възглавници и одеяла и играе ролята на основен елемент, около който се надгражда колорита на стаята.

Белият трапец в спалнята на апартамента от снимките също е интересен избор. Да поставиш голям пухкав хамак в центъра на хола изглежда доста примамливо и предразполага към релакс. Неправилната форма и леките материи, от които е изработен придават допълнителен чар на този литовски апартамент. Липсата на много мебели и декорации в пространството наоколо подсилва въздействието на люлката.

Подобен ефект има и класически висящ стол от тавана. Нетрадиционно, но пък удобно и визуално красиво.

Висящи столове и хамаци в магазина на GRANDecor

Лилавият хамак е част от интериора на красива пурпурна кухня. Когато пространството е ограничено, интересните идеи имат още по-голяма тежест в обзавеждането. Пример за това е мрежата, опъната на стената над стълбищното пространство. Идеално място за усамотение с книга в ръка.

Нестандартно е и решението да обзаведем семпла спалня, в която леглото да бъде спуснато от тавана.

Идеите за висящи мебели са много и са въпрос на личен избор. Бъдете креативни и използвайте въображение!

Онлайн магазин на GRANDecor