Многообразни варианти за шкаф за обувки

Многообразни варианти за шкаф за обувки

Всеки дом си има своите особености и задължителните мебели, гарантиращи удобство и комфорт. Един от тези неизменно присъстващи елементи вкъщи е добре познатия шкаф за обувки.

Най-често дамите са тези, които не могат без този модул и го превръщат в основна част от обзавеждането на антрето. За мъжете, обаче, шкафът също е необходима мебел. Да не говорим, че така спестяваме място и домът ни изглежда значително по-подреден. Едновременно регулираме и освобождаваме пространство.

Днес сме се постарали да ви предложим няколко разнообразни варианта за съхранение на обувки според предпочитанията и количеството обувки във вашия дом.

Най-стандартният вариант е да поставим шкафa в коридора в близост до вратата. Дизайнът му трябва да е съобразен с общата визия на обзавеждането. Обикновено представлява скрин с вратички /плътни или стъклени/ или рафтове, като част от портмантото на стената.


 

От магазина: Закачалки за дрехи


 

Интересно хрумване е да разположите шкаф за обувки като част от гардероба си. Идеално се получава, ако си имате у дома обособено помещение за дрешник. Ако ли не, можете да освободите рафчетата под закачалките със саката и ризите. Въпрос на организация. Този вариант е подходящ при смяна на сезоните. Тук можете да съхранявате обувките, които не са подходящи за настоящия сезон.

Когато става въпрос за ограничени пространства има още повече начини да пригодите ниша за кецовете и маратонките си. Използвайте висящо метално пано до входа или найлонова конструкция зад вратата на стаята, например.

Във всички случаи е важно да имате лесен достъп до обувките си и да ги съхраните така, че да не ви пречат през времето, в което не ги ползвате.

Разгледайте галерията ни и намерете идеи за вашия шкаф за обувки.

Онлайн магазин на GRANDecor