Креативност и стил: поставка за списания

Нестандартната визия на поставка за списания

Всеки от нас е имал моменти, в които пощата му се задръства от списания, вестници и рекламни брошури, които не успява да изчете наведнъж. Днес сме решили да покажем няколко нестандартни решения за поставка за списания като част от практичните идеи за обзавеждане на всекидневна или антре. Можете да си направите кътче в дома, където да съхранявате този тип книжа, докато дойде време да им обърнете нужното внимание.

  1. Стелаж, монтиран на стената

Този вариант позволява да го монтирате, както в коридора на дома си, така и до входната врата в офиса дори. Може да се ползва не само за брошури и рекламни материали, а даже за книги и документация в офисното пространство.

  1. V-модел етажерка

Формата на тази поставка за списания ясно показва, че е практичен вариант, който предлага значително по-голямо свободно пространство, а освен това изглежда ефектно и модерно.

  1. Комбинация от поставка за списания и маса

Този вариант гарантира пълен комфорт.  Дава отлична възможност, седейки на дивана, човек да изпие едно кафе с интерсно четиво в ръка.

  1. Дървена конструкция с елегантно парче плат

Един подобен модел в близост до дивана би стоял много добре. Елегантната конструкция от естествено дърво и вълнен плат е отлично решение за всеки тип дизайн – от модерен до скандинавски и провансалски дори. Абстрактната форма или правоъгълната визия са въпрос на личен избор.

  1. Подвижна конструкция при поставка за списания

Този модел дава възможност да прикриете книжата, попаднали в нишата под масичката, както и отваряйки конструкцията да ги ползвате едновременно докато пиете кафето си. Лесно преносима е и изглежда функционално.

  1. Нестандартна визия, подходяща за стена

Вълнообразен дизайн с интересни фахове са отличен начин да съхраните списания на стената. Изисква се просто да ги навиете на руло или да ги сгънете успоредно, за да се поставят в определените дупки. Изглежда интересно, а е и удобно решение за дома или офис обзавеждането.

Дребните детайли в обзавеждането обикновено са с основен принос за общата визия на дома. Насладете се на дизайнерските предложения и направете личния си избор.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor