Красиви и практични маси от дървени палети

Красиви и практични маси от дървени палети

В съвременния интериорен дизайн все по-търсени са интересните и нестандартни решения за обзавеждане. Това е практика, предпочитана, както за заведения, така за офиси и за семейни жилища. Днес ще разгледаме идеите за маси от дървени палети. Те са ефектно и красиво решение, както за съвременен, така и за винтидж, индустриален или шаби шик дизайн.

Палетите са отличен материал за изработка на творчески мебели. В употребата им може да се вложи доста въображение и стил. Предимството е, че са подходящи, както за интериорен дизайн, така и за част от веранда или друга екстериорна част.

Функциите на маси от дървени палети са доста и в това ще се уверите, разглеждайки галерията, която сме подбрали. Могат да се обособят като масичка за кафе, помощна, холова маса или трапезна такава. Това прави материалът все по-търсен и удобен за употреба в обзавеждането.

Основно предимство на палетите е, че могат да направят масата ни да изглежда различна, съобразена със средата, в която ще я разположим. Някои биха предпочели цветен вариант, а други ще заложат на грубата повърхност, семпло и прилежно лакирана.

Ако това е маса за работното ви място бихте могли да я раздвижите и да увеличите функциите, като в подосновното пространство си поставите документация или други необходими бумаги, за да са на една ръка разстояние. Ползвайте я като помощна, като позиционирате копирната машина върху нея.

Холовата маса от дървени палети би могла да се застели с нежен слой стъклена рамка. Това ще позволи лесно да я почиствате, както и да съхранявате списанията и книгите си в пространството под нея. Ако монтирате и колелца в ъглите й, ще можете да я местите на различни позиции в дома си.

Няколко палета ще оформят една удобна маса за хранене. Като допълним, че от този материал могат да се изработят и удобни пейки за сядане, със сигурност ще ви се получи една приятна обстановка, подходяща за трапезарията или верандата пред къщата.

Бъдете креативни и използвайте този естествен материал като част от обзавеждането си. Мултифункционалните решения са предимство при моделирането на всеки съвременен дом. Едно е сигурно – ще останете доволни!

Онлайн магазин на GRANDecor