Интересни и модерни етажерки от дърво

Интересни и модерни етажерки от дърво

Съвременните библиотеки у дома са много повече от просто рафт за любимите ни четива. Тези иновативни и модерни етажерки от дърво са доказателство в колко важен елемент от обзавеждането могат да се превърнат книгите ни.

Забравете за стандартните квадратни модули или рафтовете по стените от миналото и разгледайте галерията, която сме подбрали за вас. Модерни лавици, нестандартна визия и интересни модели ще завладеят вниманието ви.

Тези предложения са дело на италианските дизайнери от Porada, M.&L. Dainelli, и М.Marconato, T.Zappa и Gino Carollo – модерно обзавеждане, заредено с неповторима италианска атмосфера.

Моделът „Зевс“ е с формата на разклонено дърво. Изглежда прекрасно на бял фон сред модерно обзавеждане. Предлага се и в бял вариант, който би бил отличен избор за офис среда или детска стая например.


 

Холни секции от магазина на GRANDecor


 

Решението, което безспорно ще ви спести място, е това етажерката да се монтира на стената. В зависимост от пространството, може да се позиционира във всяка свободна ниша. Свободно се мести нагоре или надолу, а ако е необходимо могат паралелно да се монтират две от тези модерни етажерки от дърво.

Модерната интерпретация на стена с рафтове за книги би могла да се превърне в един своеобразен разделител в общото пространство на стаите. Бихте могли да я изработите, както от тъмно, така и от светло дърво, съобразявайки цветовата линия на интериорния дизайн.

Бъдете креативни и разнообразете лесно обстановката в съвременното си жилище!

Онлайн магазин на GRANDecor