Интересен и минималистичен дизайн на шкаф

Интересен и минималистичен дизайн на шкаф

Френска компания създава минималистичен дизайн на шкаф, който със сигурност би бил идеална част от едно модерно обзавеждане за къща или апартамент.

Размерите на продукта са както следва: височина – 175 см, ширина 110 см, дълбочина  – 40 см. Внушителни, което прави тази интересна мебел напълно практична част от обзавеждането.

Формата е значително нестандартна. Голям масивен кръг е разположен върху кръстосани основи. Кръгът е разделен на 4 сектора, които се покриват частично с вратички в два преливащи се цвята. В един от случаите можете да прикриете два от секторите, а в друг останалите два. Това може да стане както вертикално, така и хоризонтално. Във всеки от вариантите се получават един отворен и един затворен полукръг.

Вратичките са позиционирани в точка в средата на цилиндъра и са лесновъртящи се.

Материалът, от който е изпълнен този минималистичен дизайн на шкаф е непретенциозен. Това позволява да се избере подходящия цвят. Може да се комбинират два, три или повече нюанса – въпрос на личен избор. В този случай имаме пример за две облицовки. Единият е тъмен орехов фурнир в комбинация с тюркоаз и светло синьо, а другият – боядисана в оранжево облицовка и цвят на светъл орех.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor