Идеи за компактно бюро

Идеи за компактно бюро

Ако разполагате с ограничено място в офиса или пък сте избрали да работите у дома, бихме искали да Ви предложим няколко практични и красиви малки бюра, които ще внесат стил в работната среда. След като компютрите стават все по-малки с времето, същото се случва и с работните площи. Сред голямото разнообразие от бюра бихме могли да ги класифицираме по материала, от който са изработени.

Дървените бюра се считат за класически. Преди време, те бяха стабилни и масивни, но съвременният дизайн ги превърна в компактни мебели, само с няколко чекмеджета. Металните бюра са едни от най-предпочитаните. Те пасват на всякакъв тип интериор и често се произвеждат с колелца, което ги прави много функционални. По-елегантната тяхна версия е бюро със стъклена повърхност. Изглежда наистина чудесно, но все пак трябва да сте доста внимателни да не изпуснете нещо тежко върху тях. Бюра с лакирани повърхности обикновено се вземат за модерни офиси. Цветовата гама при тях е доста богата, а и ярките цветове могат да развеселят работната атмосфера.

Нашите любими бюра са акрилните. Тези прозрачни мебели изглеждат така, все едно се реят в пространството и някак придават артистичен вид на интериора.

Разгледайте и вземете идеи за дома или офиса!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor