Ефектност и необходимост в едно: шкафове за обувки

Ефект необходимост и стил в едно шкафове за обувки

Почти всяка дама се е сблъсквала с проблема за съхранение на обуквите си. Дори и да има сектор в килера, който е предназначен за целта, се оказва, че винаги има нужда от допълнително местенце за най-носените чифтове. В този ред на мисли, днес ще разгледаме варианти на шкафове за обувки, които изглеждат практично, ефектно и стилно.

Този продукт всъщност е модул, който сам по себе си съществува като самостоятелна единица и може да се позиционира почти навсякъде в дома. Изглежда приложим, както в коридора, така и в спалнята или в други помещения у дома.

Черно-бялата комбинация на шкаф, изработен от гланциран материал изглежда атрактивно и модерно. Подобни шкафове за обувки стоят добре на бял под, подчертават контраста и изглеждат като акцент в пространството. Четирите сектора, на които е разделен позволяват да разграничим собствените си обувки от тези на децата, например.

Един от разпространените варианти за подобни шкафове е отворения модел. Няколко реда с фахове позволяват съхранението на обувките да е видимо. Така бихме могли лесно да открием чифта, който ни е необходим за днес.

За да използваме максимално пространството у дома е добре да употребим всяка свободна ниша. Площта под стълбите е идеален пример за това. Отваряема вратичка и плъзгащ механизъм със сектори за обувки правят един от най-ефектните и удобни шкафове за обувки.

Дали ще заложите на ярко червен нюанс или на стандартната визия с цвят орех, няма почти никакво значение. Единственото, с което трябва да се съобразите е стила на помещението и цветовата гама наоколо.

Има варианти да монтирате шкафа за обувки и на стената. Това е идея, която би ви задоволила, ако не желаете да местите шкафа занапред. Позиционирате го в коридора и това ще е неговото трайно място, а в празното пространство отдолу ще има място и за домашните пантофи.

Често се предлагат гардероби, които съчетават място за закачалки и чекмеджета за позициониране на обувки. Този вариант не е никак лош за един мъж. В горната част, например, ще закачи саката, а поглеждайки под тях, лесно би могъл да избере и подходящия чифт обувки за деня.

Нестандартният дизайн на шкафове за съхранение се предпочита от младите хора. Дали ще изберете по-модерна визия или семпъл, едноцветен модел, имайте предвид, че шкафовете за обувки трябва най-вече да са практични и удобни.

източник