Да се поглезим в лаундж кресло

Да поглезим себе си и близките в лаундж кресло

Напоследък виждаме мебели, които будят възхищението ни не само заради прекрасния си и интересен дизайн, но и заради удобството и предназначението, с което разполагат. В този ред на мисли ви предлагаме да се запознаете с това нестандартно лаундж кресло.

По дизайнът на тази изискана мебел са работили SVEGLIO – Jules and Jason Henry.

Както виждате от снимките в галерията, това лаундж кресло е многофункционална, удобна и красива част от всеки тип интериор. Можете да го поставите, както в средата на хола, така и на верандата или на плажа.

Изумителният дизайн е подходящ за всеки стил обзавеждане. Ще изглежда добре в ретро стил, както и в по-модерна и дори авангардна визия на дома.

Конструкцията е изработена от тръбна част и меко памучно платнище. Тръбната основа е комбинация от преплетени метални летви, образуващи извивка, позволяваща разклащането му в двете посоки. Платнището е памучно и в голяма степен еластично.

Като обем това красиво лаундж кресло може да побере двама възрастни и малко дете. С лекота можете да забавлявате децата, като го люшкате на воля. Романтичните двойки пък, могат да го ползват за релакс сред природата или на плажа.

Едно е сигурно. Няма да останете разочаровани и вероятно ще го търсите през по-голямата част от отпуската си.

Лесно преносимо, олекотено и удобно решение за комфорт у дома и сред природата! Уверете се сами!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor