Варианти за легло за домашни любимци

Модерно легло за кученце

Хората, които имат домашен любимец отлично знаят колко важно е да го отглеждат в подходящите условия и понякога да го глезят. Едно от основните неща, от които се нуждаят нашите верни приятели е самостоятелно кътче каквото е например едно легло за домашни любимци.

В голяма част от избора на дизайн водещ е забавния елемент, а при други се предпочита оригиналността.

Холовата маса може да е доста подходяща за легло на вашия дакел. Звучи странно, но всъщност, ако поставим меки постели на долния плот, домашният любимец ще се чувства много комфортно.

Малките кученца биха се чувствали перфектно в едно специално пригодено мини плюшено кресло. В зависимост от обзавеждането на стаята, бихте могли да изберете дали да заложите на едноцветно или пъстро решение.

Ако сте взискателни и порядъчно суетни, значи сте готови да изпълните мини спалня за вашия любимец. Какво ще кажете за легло, разположено ниско до пода, наподобяващо истинска спалня с нощни шкафчета около нея? Намираме идеята за очарователна.

Котетата са една идея по-грациозни създания и обичат както топлината, така и домашния уют. Това ни провокира да ви покажем варианти за легла във формата на цилиндър, който има варианти за позициониране. Добре ще стои на пода в хола, а още по-добра е позицията закачен на радиатора в стаята.

Малките домашни любимци, като че ли ни придизвикват да имаме по-специално отношение към тях. Дали заради мини размерите си или просто заради излъчваната безпомощност, те ни карат да гледаме на тях с друго око и да им създаваме специални екстри.

Прекрасни са решенията на дизайнерите, подходящи за мини кученца – елегантно кресло с нестандартна форма и тигрова дамаска или колибка с форма главата на анимационния герой Мики Маус. Всеки от тези специални мебели може да бъде неразделна част, както от пространството в хола, така и от спалнята или коридора.

С любов и въображение можете да измислите нестандартни, красиви и най-вече практични решения и да си осигурите най-уютното и атрактивно легло за домашни любимци. Претапицирайте или преконструирайте стари мебели или просто изберете нещо ново и интересно.

източник