fbpx

За нас

GRANDecor е популярно онлайн списание с идеи за дома и онлайн магазин за селектирани мебели, декорации, осветителни тела, електроуреди и аксесоари за дома в различни интериорни стилове.

От създаването си през 2012 година до момента сме публикували 2 000+ статии и 30 000+ снимки на интериори от всички краища на света. Стараем се да представим на читателите си най-добрите идеи за интериорен дизайн, обзавеждане, декорация, както и различни полезни съвети за дома.

Защо да изберете GRANDecor?

Нашето мото е “Щастливи у дома”! Така бихме искали да се чувствате вие след като обзаведете и декорирате своето жилище с мебели, декорации и други стоки за дома от нашия онлайн магазин!

В GRANDecor твърдо вярваме, че всеки заслужава да се чувства щастлив в своя дом, затова основен наш приоритет е клиентите ни да останат доволни от покупките си и от нашето обслужването.

Работим с утвърдени производители на качествени стоки за дома като Eglo (осветителни тела), Schock (мивки за кухня от гранит), Smeg (електроуреди за кухня), Sharp (електроуреди), Hitachi (електроуреди), Inart (обзавеждане и декорации), Halmar (мебели), BRW (мебели) и много други.

Предлагаме и следните услуги за територията на гр.Варна и региона:

  • Производство на кухни по индивидуален проект, включително пълно оборудване с кухненски електроуреди
  • Производство и монтаж на ПВЦ дограма по индивидуален проект
  • Сухо строителство (гипсокартон), шпакловане и бояджийски услуги

Работно време на онлайн магазина

Понeделник – Петък: 10:00ч. – 18:00ч.
Събота и Неделя: Почивен ден

За връзка с нас, моля посетете страницата ни с контакти.