Колекция щори Star Wars™ за детска стая от VELUX и Disney

Колекция щори Star Wars

На 18 Декември 2015 г., със световната премиера на най-новия епизод на Star Wars: Силата се пробужда, бе добавена нова глава към вселената на Междузвездни войни. Премиерата на филма не само представи седмата част на епичната сага, а и пренесе досегашното партньорство между Disney и VELUX Group, най-големият производител на покривни прозорци и аксесоари за тях в света, в нова галактика. Галактическата колекция Star Wars & VELUX предлага четири вълнуващи дизайна затъмнителни щори, създадени специално за детската стая, за да стимулират пълноценния сън и креативността, които са жизненоважни за бъдещите поколения и са основна мисия на VELUX Group.

Колекция щори Star Wars™ за детска стая от VELUX Group

VELUX Group е основана през 1941 г. с идеята да внесе дневна светлина и свеж въздух в модерния дом. Днес, 74 години и милиони покривни прозорци по-късно, компанията е лидер на пазара, с постоянен стремеж да осигурява необходимото количество дневна светлина във всяка стая от дома. В това число влизат и детските стаи, които понастоящем са променили предназначението си от просто спални помещения в стаи за игри и като такива изискват повече креативност и функционалност в обзавеждането им.

През 2014 г. нарастващият интерес към дизайна на детски стаи събира VELUX Group и Disney в свежа и забавна колекция детски щори с някои от най-обичаните Disney герои. Днес, с новите тематични щори Star Wars, колекцията разширява обхвата си, за да се погрижи за въображението на още повече деца. Галактическата колекция Star Wars & VELUX е вдъхновена от епизода Star Wars: Силата се пробужда и предлага четири страхотни чисто нови дизайна, разработени специално от VELUX Group в тясно сътрудничество с Disney.

Колекция щори Star Wars™ за детска стая от VELUX Group

В търсене на дизайн

Като лидер на пазара, VELUX Group държи да бъде иновативна и да диктува тенденциите при разработването и лансирането на нови продукти, не само по отношение на функционалност и качество, а и на актуалност. Няколко проучвания посочват възможността за пълноценен сън като жизненоважен фактор за здравословния дом, което от своя страна е довело до нарастване на търсенето на щори, подходящи за всички възрастови групи. С оглед на това VELUX Group с радост представя Галактическата колекция Star Wars & VELUX, която обогатява избора от детски щори на VELUX, като в същото време свързва компанията с една от най-епичните вселени в света – тази на Междузвездни войни. Кент Холм, световен вицепрезидент на продуктовата гама на VELUX Group, обяснява:

Когато VELUX Group се заема с дизайнерски партньорства, се стреми да прескочи границите на пазара и да осигури на потребителите идеални решения за цялото домакинство. С поглед към огромната сила и популярност на Star Wars, открихме перфектното сътрудничество за разработване на нови продукти, насочени към деца и подрастващи, които са достатъчно зрели, за да вземат решения за собствената си стая, без компромис по отношение на функционалността и качеството, което техните родители очакват. С Галактическата колекция затъмнителни щори на Star Wars & VELUX се стремим да вдъхновим игри на епични битки между доброто и злото през деня, като същевременно гарантираме пълно затъмняване през нощта, което е от съществено значение за добрия сън“.

Галактическата колекция Star Wars & VELUX предлага на децата и на техните родители да изпитат удоволствието от уникални по рода си продукти, така както вселената на Междузвездни войни е обединила фенове от всички възрасти в необикновена общност със световна популярност.

Колекция щори Star Wars™ за детска стая от VELUX Group

Колекция от друга галактика за модерната детска стая

Междузвездните войни се случили преди много години в една далечна галактика. А Галактическата колекция Star Wars & VELUX е създадена специално за съвременната стая за игри, вземайки предвид индивидуалния й характер.

Колекцията се състои от четири Star Wars дизайна – два, изобразяващи класически герои и вселени като “Дарт Вейдър” и „Звездата на смъртта“ и два, вдъхновени от „Силата се пробужда“ – „Кайло Рен” и “Дроидите”. Героите от всеки дизайн сякаш оживяват от щората, която е като голям постер, изработен в точния размер на покривния прозорец. Независимо дали сте на страната на героя или на тъмните сили, щорите за пълно затъмнение ви предоставят пълен контрол върху светлината в стаята, през деня и през нощта.

Колекцията предлага бърз и лесен монтаж, благодарение на патентованата система Pick & Click™ на VELUX.

Колекция щори Star Wars™ за детска стая от VELUX Group

За Star Wars:

  • През 1977 г. излиза първия филм от поредицата Star Wars
  • На 18 декември 2015 г. в страните от Централна и Източна Европа излиза седми епизод на Star Wars: Силата се пробужда
  • През 2012 г. компанията Walt Disney придобива собствеността върху Lucasfilm и анонсира заснемането на три нови филма от сагата Star Wars
  • Star Wars държи световния рекорд на Guinness за най-продавано заглавие на филм от поредица
  • Продажбите включват компютърни и видео игри, играчки Lego, костюми, продукти за дома и други

За VELUX Group:

  • Създадена през 1941 г. и производител на по-добри условия за живот на хората по цял свят
  • Най-големият производител на покривни прозорци и прозорци за плосък покрив, както и набор от щори и сенници за слънчева защита, ролетни щори, инсталационни продукти и продукти за дистанционно управление
  • Предишните дизайнерски колаборации на VELUX Group включват Karim Rashid и Scholten & Baijings
  • През 2014 г. VELUX Group и Disney създават успешна колекция за детски стаи с участието на някои от най-обичаните Disney герои като Мечо Пух и Мики Маус

Следвайте VELUX във Фейсбук

За повече информация, посетете www.velux.bg

STAR WARS and related properties are trademarks and/or copyrights, in the United States and other countries, of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates. © & TM Lucasfilm Ltd.

Velux logo

 

 

 

За контакти:

ВЕЛУКС България ЕООД
ул. Пелистер 6
кв. Павлово
1618 София

+359 2 955 99 30         Телефон
+359 885 00 20 32       Мобилен
+359 2 995 95 26         Факс
bulgaria@velux.com  Ел.поща
www.velux.bg

*Спонсорирано съдържание

Онлайн магазин на GRANDecor