Удивителни детски стаи в помощ на мама и татко

Удивителни детски стаи в помощ на мама и татко

Днес ще ви представим няколко свежи идеи за удивителни детски стаи, които със сигурност могат да са от полза за родителите, които се колебаят или имат нужда от помощ при обзавеждането.

На първата снимка имаме детска, която е част от апартамент в Ню Йорк. Дело е на проектантите от Inspirated. Удивително решение за модул, в който са разположени цели три легла и ниша за отмора – красиво, стилно и видимо удобно. Нощните лампи над леглата показват детайлното изпипване на проекта. Дупките в плоскостите изглеждат красиво и в същото време дават възможност на пространството да диша. Поставен на ъгъл, този модул позволява комфортно общуване между децата, които го ползват. Силните и ярки цветове са отличен избор на дизайнера.

Второто предложение е спалня, проектирана от 81.WAL.PL и се намира в Полша. Представлява тясно и дълго помещение, решено в бял цвят. Този тон създава усещане за повече простор. Легло, издигнато нависоко е подходящ избор за обзавеждане на детска стая. Стените са заети с вградени гардероби и полици за книги. Свежи цветни постели с цветни мотиви на пода освежават общата визия в стаята.

Третата детска е дело на INT2architecture и е подходяща за тийнейджъри. Избрана е в светли бежови тонове и разполага с много възможности за съхранение и проектор екран. Белият фон и дизайнерските мебели са приятно свежи идеи за детска стая.

Четвъртото предложение е малка детска спалня в Бруклин. Тя е част от апартамента на архитекта Ed Kopel и е решена в бяло, оранжево и тъмно синьо. Откриваме високо легло със стълба – чудесно решение за всеки малчуган. Тук пространството е разширено, посредством огледален гардероб. Изборът на бюро, вградено в нишата под леглото е интересно и смело решение.

Петата детска, която сме ви приготвили е дело на дизайнера Барбора Леблова. Разположена на таванско помещение в тъмно синьо и сиво, тя е чудесна мъжка среда за момченце в детска възраст. Вградени ниши и изобилие от място за съхранение са основните приоритети в тази стая.

Изчистена и семпла среда е шестото ни предложение. Тук откриваме бял фон, тясно и дълго помещение с вградено легло, шкафове в стената и плоскост, играеща ролята на бюро срещу светлината. Това помещение е дело на Van Staeyen Interieur Architecten.

Pebble Design са създали седмото предложение, което сме подбрали за вас. Спалня за две малки сестри, изобразена със забавни графики и оцветена в ярки цветове на бял фон. Красиво и семпло решение, съчетано с уют и много стил.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor