Трансформиращи се детски мебели за най-малките

Мултифункционалността на трансформиращи се детски мебели

Много често родителите страдат от липсата на достатъчно пространство в помещението, предназначено за малкото им дете. По тази причина е важно, както цветовия нюанс на стаята, така и какви мебели ще поставим в пространството.

За щастие в днешно време има много голям избор на пазара и всичко се свежда до личните предпочитания и нужди.

Ще ви представим един уникален дизайн, спестяващ пространство, гарантиращ удобство и демонстриращ функционалност. Холандските професионалисти от марка Teehee изработват трансформиращи се детски мебели. Едно стилно и симпатично решение, подходящо за стаи с ограничена площ.

Предимството на проекта е, че е замислен с переспектива. Функционалността му е достатъчно подходяща както за отглеждане на новородено, така и за едно подрастващо дете, достигнало предучилищна възраст.

На пръв поглед разполагаме с детска кошарка, вградени рафтове за дрехи и за книги, както и открита закачалка. С течение на времето и порастването на детето пространствата се преобразуват. Кошарата става легло с нисък, удобен матрак, следва преобразуването в бюро, място за сядане и шкафове.

Мултифункционалността на тези трансформиращи се детски мебели е улеснение, както за родителите, така и за децата. Отварят максимално пространството в помещението и гарантират необходимото удобство с малко усилия. Подобен тип дизайн позволява поставянето на модула временно дори и в стаята на родителите.

Летвата на закачалката има своите многообразни функции. Освен за позициониране на роклите на девойката, тя служи и като платформа за висящи бебешки играчки и празнични декорации – осветление и украса.

Особено важно условие за добрите резултати при дизайна на детската е изборът на цветове и броят на мебелите. Едно семпло, пухено килимче в неутрален тон е напълно достатъчно като добавка към семплия дизайн на тези трансформиращи се детски мебели в стаята.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor