Тийн обзавеждане – различно и модерно

Тийн обзавеждане – различното модерно ежедневие

Едва ли някога сте се съмнявали, че може да има нещо, наречено тийн обзавеждане. В днешно време не е никак трудно да се проектират практични помещения за всяка възраст. Особеностите на тийнейджърството са познати за всички и ако вече имате подрастващ младеж, разгледайте предложенията и със сигурност ще намерите идеи как да се погрижете за комфорта му.

Креативни и красиви са моделите за тийн обзавеждане на дизайнерите Olga Podgornaja, Dima Dolgikh, FH Studio, Gluzdakova Maria, Tania Ahmed, HQteam. Създавенето на пространство за младеж може да се окаже сложна задача, но с помощта на професионалистите ще се справите чудесно.

Добра идея могат да бъдат лесно преносимите шкафове и модули, които позволяват често да се мени подредбата в стаята. Поставяйки леглото ниско на земята ще спечелите симпатиите на тийнейджъра у дома.

Разтегателен диван и пуф в стаята също са ценни детайли за подобно помещение. Всичко може да е строго индивидуално според интересите и потребностите на младежа. Един предпочита лавици във формата на стълби, друг би се радвал на венециански щори, а трети на просто на огромен телевизор в стаята си.

Опознайте добре порасналото си дете и го направете истински щастливо!

източник