Стилни и красиви детски стаи в бяло

Стилни и красиви детски стаи в бяло

Белият цвят е израз на чистота и свежест и великолепен фон за моделиране на детски стаи в бяло. Този нюанс лесно изразява крехката душевност и непринуденият чар на едно дете.

На първо място, изберете дали да използвате този тон като фон в помещението, да го внесете чрез мебелите, да го употребите в декорациите или всичко взето заедно.

Красиво и стилно е да тонирате стаята изцяло в бяла тоналност. Подходящо е, както за малки дами, така и за палави малчугани. Отлично ще стои и като единствен цвят в помещение за бебета.

Стилен вариант на детски стаи в бяло са комбинациите от основен тон и други помощни нюанси. Бледо синьо, розово, екрю и бежово са подходящ избор за комбинация. Тъмните, ярки и наситени тонове също изглеждат красиво в съчетание с бяло. Въпрос на личен избор и предпочитания е коя мебел и кой декор ще оцветите – леглото, гардеробът, нощните шкафчета или полилеят.

Резултатът при обзавеждане на детска стая винаги е добър, когато боядисаме стените на помещението в бяло. На този фон лесно се нанасят разнообразни акценти.

Изразете себе си чрез цветовете. Помогнете си с галерията, която сме подготвили.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor